Att sköta en fastighet är inte det lättaste, särskilt med tanke på hur många små (och stora) detaljer som måste tänkas över, och allt underhåll som ständigt måste göras. Ett smart sätt att slippa den onödiga stressen är att anlita en fastighetsförvaltare. Fastighetsförvaltning innebär helt enkelt att någon tar hand om allt som har med fastighetens underhåll att göra – så du slipper tänka på det! En kunnig fastighetsförvaltare gör att allt går som smort och fastigheten ser bra ut, och alla anläggningar fungerar perfekt. Det finns väl inget värre än en värmeanläggning som strular under vintern? Med förvaltning slipper du tänka på det. En fastighetsförvaltare med stor erfarenhet och bred kunskap är EMJ Service, dygnet runt jour som gör att du alltid kan känna dig säker.

Allt från grönområden till VVS

När man säger fastighetsförvaltning tänker många främst på underhåll av VVS och dylikt, men det innefattar mycket mer än så:

  • Ekonomisk förvaltning.
  • En fastighetsförvaltare håller alla grönområden fina och kan plantera nytt efter behov, så att fastigheten ser inbjudande och trevlig ut.
  • Underhåll och reparationer av VVS och liknande anläggningar ingår så klart.

Det innebär att ni kan överlåta allt till en firma som har erfarenhet och expertis, och kan förvalta en eller flera fastigheter, så att allt går smidigt året om, utan att ni ens behöver tänka på det. Ni kan också överlåta vissa delar av förvaltningen och sköta andra själva, så att det passar era behov direkt.

Förvaltaren kan fastigheten

Fastighetsförvaltning har många fördelar, men ett enormt plus är att förvaltaren kan fastigheten och har allt som behövs för att hålla koll på vad som behöver göras och när, och kan därför se till att mindre problem inte blir större problem. Det är ett stort jobb att förvalta en fastighet, så det gäller att anlita en firma som vet vad de gör och gör livet lättare för er som ägare, eller för bostadsrättsföreningen. Med en inbjudande och välskött fastighet stiget så klart värdet, och det är ju aldrig fel, särskilt när bostadsmarknaden är så besvärlig som den är för tillfället. Det bästa ni kan göra är att ta hand om det ni har, så att det hålls i gott skick och både fungerar och ser perfekt ut.