Att kolla på serier är alltid trevligt. Det går redan långkörare nu som många följer och som många väntar på att en ny säsong ska komma igång på. Bland dessa hittar vi bland annat Game of Thrones, The walking Dead, The orange is the new black och många många fler!

Nu under 2016 kommer det dock ett nytt gäng med serier som kan vara värt att börja följa. Läs vidare för att upptäcka några av dem.

The Catch (ABC, början av 2016)

The Catch är en serie som handlar om den framgångsrika bedrägeriutredaren Alice Martin som själv blir bedragen av sin fästman Kieran. Därför mellan sina egna fall hon har så försöker hon spåra upp sin fästman för att sätta stopp för honom.

DC’s Legends of Tomorrow (CW, början av 2016)

Ungdomskanalen The CW är en kanal som redan har flera bra serier. Bland annat The flash och Arrow. Nu kommer de med ytterligare en serie som är en så kallad superhjälteserie. Historien handlar mest om tidsresenären Rip Hunter, som tvingas samla ihop en ovanlig grupp, bestående av både goda och onda superhjältar, för att försöka bekämpa ett farligt hot.

Westworld (HBO, början av 2016)

Westworld är en film från 1973 som nu blivit en serie. Historien är centrerad kring en nöjespark, där robotarna plötsligt löper amok och ger sig på parkens gäster.

The X-Files (Fox, 24 januari 2016)

Sist men inte minst, en serie som hade ny premiär denna vecka! The X-Files är tillbaka. Tv sände ett dubbelavsnitt som jag tittade på och det var riktigt roligt att återse Fox Mulder och Dana Scully.

 

Det är fler serier som nyss hart premiär eller som kommer att komma under 2016 men det är svårt att räkna upp dem alla. Många tv-kanaler och streamingtjänster brukar alltid släppa nyheter när det är ett nytt år. Kommentera gärna om ni har hittat en ny serie som ni fastnat för!