Hitta bästa larmet med Larmkollen.se

Med flera olika larmbolag i Sverige kan det för en konsument att vara svårt att välja. De olika larmbolagen hävdar alla att de har bäst produkt och tjänst men självklart är det skillnad. För att underlätta för konsumenterna att ställa de olika larmbolagen mot varandra i en opartisk jämförelse skapades Larmkollen.se. En tjänst som ger överskådlig blick över de larm som går att välja på.

Har du bestämt dig för att skaffa hemlarm men osäker på vilken leverantör du ska välja? Då är du inte ensam. Dessutom är det inte helt lätt att veta vilket slags larm som passar bäst beroende på boendesituation och behov.

Larmtestet – Hitta rätt sorts hemlarm

För att veta vilken leverantör till hemlarm som ska väljas är första steget att göra ett larmtest. Ett test där man svarar på ett par frågor och som därefter kan presentera vilka slags larm som kan vara passande. I larmtestet finns exempelvis frågor om boendesituation, antal rum, antal utgångar och om kontakt med larmcentral önskas eller inte.

Ta dig tid och tänk igenom varje fråga eftersom svaren blir avgörande för vilket larmsystem som rekommenderas.

Säkerhetsprodukter

Larmkoll.se har ett flertal presentationer av olika säkerhetsprodukter. Recensioner och guider som visar vilka produkter som kan användas för att skapa säkerhet i hemmet och även minska risken för brand, vattenskada eller inbrott.

Detta ska däremot ses som komplement till larmtestet och presentationen av de olika larmbolagen. I första hand är det en jämförelsesida av larmbolag men självklart fyller avdelningen med säkerhetsprodukter sin tydliga fördel.

Om Larmkollen.se

Larmkollen.se har som mål att ”öka transparensen på hemlarmsmarknaden”. Det sker genom att de objektiv granskar olika kända märken av hemlarm, recenserar dessa och ställer dem mot varandra. För att kunna vara objektiv har de valt att inte låta företag betala för att vara på sidan. Istället väljs stora nationella bolag som därmed håller hög kvalité.

De har däremot valt att inte ha med alla larmbolag över hela Sverige då det finns en hel del regionala bolag. Dessa kan ha minst lika bra kvalité och service som de stora nationella. Men genom att enbart välja larmbolag som är aktiva över större delen av Sverige har man skapat en gräns för vilka bolag som kan vara med och jämföras.