I ärlighetens namn tänker nog många på tarot som ett partytrick eller liknande snarare än ett kraftfullt verktyg som kan bekräfta din magkänsla. Du kanske föreställer dig siaren som en person som sitter i ett dunkelt rum och spår i tarotkort med en lång kö av förväntansfulla besökare utanför dörren? Och att alla ställer frågor som “När kommer jag att träffa mitt livs kärlek?” – men detta skulle dock inte kunna vara längre ifrån sanningen.

Tarotguiderna tolkar istället tarot via telefon. Om du vill få dina fördomar om tarot krossade, kan du slå dem en signal på deras tarotlinje.

Låt Tarotguiderna vägleda dig i en tid av osäkerhet

Om du upplever svårigheter att koncentrera dig eller finna ro, eller har drabbats av sömnsvårigheter, kan det vara en god idé att ta kontakt med Tarotguiderna. För oavsett om det rör sig om besvär som har uppkommit på grund av problem på jobbet, motgångar i din relation eller andra orsaker, är det lätt hänt att man känner ångest inför vad framtiden bär i sitt sköte. Det är i situationer som denna som många vänder sig till tarotkorten för vägledning.

Tarotkort har använts under århundraden för att ge oss människor sinnesro i tider av osäkerhet. Det finns trots detta många personer som inte vet vad tarot är eller, än värre, upplever det som något skrämmande. Du kan dock känna dig lugn – det är ingenting att vara rädd för. Du bör snarare betrakta tarot som ett helande verktyg, ett som kan ge dig vägledning i alla situationer här i livet.

Så fungerar tarot

Innan du kontaktar Tarotguiderna kan det vara bra att känna till hur tarot fungerar. Korten blandas och placeras i ett mönster där de olika positionerna i mönstret har att göra med specifika delar av din fråga. De olika tarotkortens symboler analyseras sedan av siaren för att ge dig insikt och råd utifrån den fråga som du har ställt.

Om du vill ha ytterligare information om tarot finner du även detta på Tarotguidernas hemsida. Där finner du även mediala artiklar på en rad olika ämnen att ta del av.