Serien Ekholms PROB är riktad mot både människor och djur, såsom hundar, hästar, nötkreatur, katter, minigrisar, råttdjur med flera. Naturprodukterna i serien är några av de mest kända, ekonomiska och effektiva mot olika slags hudproblem, men även för professionell pälsvård på den svenska marknaden. Produkterna rekommenderas bland annat av veterinärer och har kommit till efter flera års produktutveckling.

Produkterna är utmärkta att använda om människan eller djuret i fråga har extra känslig och irriterad hud. De kan även användas i förebyggande syfte, om hudproblem redan uppkommit eller om du till exempel deltar med din hund på hundutställningar och önskar ett riktigt bra resultat på hud och päls. Schampot gör att pälsen givetvis blir ren men även blank och lättkammad och torkar inte ut varken pälsen eller huden på djuret. Kunder har även uppmärksammat att pälskvaliteten på djuret har blivit bättre och lystern på svarta respektive vita pälsar har bättre.

Ekholms PROB ger snabbt resultat

Om du använder produkterna inom Ekholms PROB-serien för diverse hudproblem, kommer du att relativt snabbt märka lindring. Du kommer att kunna märka effekt av produkterna redan inom en vecka. Även om ditt djur, eller du själv, lider av hudproblem som kan ge besvärlig klåda, kan dessa produkter stoppa detta. Om du eller djuret har sår, kan även dessa produkter hjälpa, och såret läker oftast på några dagar. Olika typer av eksem hos människor, hundar, hästar och andra djur kan uppkomma i form av exempelvis sommar- eller fukteksem som kan vara svårbotade.

Produkterna i Ekholms PROB-serien kan göra att dessa besvär hålls under kontroll så att djuret kan må bra. Andra besvär och problem som kan lindras och botas med hjälp av produkterna i serien är mugg, svamp, ohyra och rävskabb med mera. Om du schamponerar ditt djur med ett schampo ur serien, kan du dessutom slippa fästingar i 3-4 dagar. Dessutom kletar inte produkterna och de har en fräsch doft. De är även giftfria och miljövänliga vilket definitivt ett plus i kanten! Detta betyder också att produkterna inte är dopingklassade, och det är därför fritt fram att tävla.

Produkterna i Ekoholms PROB-serien är förutom schampo, även olja samt olika former av deo. De olika produkterna innehåller örter som salvia, muskor, daggkåpa och ringblomma.

Hos Timotej och Andersen hittar du även fodertillskott från NAF som är leverantör till Brittiska landslaget och är helt naturliga produkter som tagits fram tillsammans med landslagets veterinärer.