Visst är det tröttsamt att laga mat ibland, särskilt när du hellre skulle spendera kvällen med fullt fokus på dina gäster. I Stockholm finns catering för alla smaker och plånböcker. Kanske är du ansvarig för att anordna firmafesten eller behöver du bara lite fika till konferenser? Utbudet i Stockholm är så pass stort att du kommer att hitta det som passar just dig.

Alltid finns det något att fira! Födelsedagsfirande, dop, begravning, studentmottagning, bröllop eller examen. Också på jobbet finns det tillfällen som kräver catering; konferens, firmafest eller kick-off. I Stockholm finns så många olika alternativ för att beställa catering att det faktiskt kan vara svårt att välja. Men eftersom utbudet är så stort kan du också vara säker på att det finns något just för dig.

Vara med på festen eller stå i köket?

För många är det tröttsamt att anordna fest eftersom det brukar sluta med att den mesta tiden tillbringas i köket. Kanske särskilt kvinnor råkar hamna i fällan att man spenderar mer tid med att laga och bjuda på mat istället för att delta på festen. Catering är ett bra alternativ för att slippa det scenariot och i Stockholm är marknaden för catering dessutom så pass stor att det garanterat finns en catering för just ditt event.

Något för alla smaker

Thailändskt, italienskt, libanesiskt, sydostasiatiskt, grillat, vegetariskt, indiskt, japanskt eller varför inte gatumat från en av de många foodtrucks som levererar catering i Stockholm. Det finns även catering för den som vill ha mat som är hållbar och miljömedveten och det finns också firmor som tar socialt ansvar till exempel genom att ha kockar som har immigrerat till Sverige och lagar mat från sina hemländer. I Stockholm finns det verkligen mycket att välja på när du ska beställa catering. De flesta cateringfirmor kan leverera mat till både stora och små fester och det går ofta att anpassa maten för dina behov. Vill du ha mat som ni själva kan värma upp eller färdig plockmat inklusive porslin? Kanske en egen kock som lagar er mat på plats? I Stockholm finns catering där lokaler ingår och det finns också catering som kör ut maten till din dörr. Ska du anordna något stort och behöver personal? Många kan tillhandahålla personal för ditt event.