Det är många som känner att vardagen är något som är tråkigt och som bara består av en massa måsten. Det är som en lång väntan på helgen eller på något annat som ska ske längre fram. En helg är bara två dagar, vardagen fem! Är det inte bättre att försöka göra även vardagen lite roligare, istället för att ha tråkigt fem dagar och roligt i två?

Det är du själv och bara du som ansvarar över din egen vardag och framförallt hur du upplever den. Vardagsbetsyr är något alla måste göra, måsten som jobb för att tjäna pengar, för att kunna leva och för att kunna ha roligt. Dock går det ändå att se till att göra det bästa tänkbara av varje dag och se till att även vardagarna blir lite roligare.

Ett tips är att tänka mer positiva tankar varje dag. Nu älskar inte alla människor sina jobb, dock är det ett måste att gå dit, för att få lön och kunna betala räkningar, mat och boende exempelvis. Om du är en av dem som inte älskar ditt jobb så försök att tänka på alla positiva sidor av ditt arbete. Tänk att du var en person som älskade sitt jobb. Hur skulle du då agera om dagarna?

Troligen skulle du gå till jobbet med ett leende på läpparna. Du skulle skoja och skämta med personer i din närhet och få mycket gjort. Pröva att möta vardagen på detta sätt, att se det på samma vis. Då blir det genast roligare.

Ett annat tips är, att hitta utmaningar i vardagen. Många känner att vardagen är rutin, det är lämna och hämta på dagis, jobbet, sedan hem, städa och kvällsrutiner. Utmana dig själv, cykla till jobbet istället för att ta bilen i en månad, sätt upp belöningar för olika avklarade utmaningar. Utmana andra i familjen eller på jobbet. Du ska se att vardagen genast blir lite roligare.