Känner du ibland att din garderob fullkomligen översvämmar med kläder och accessoarer? Har du trots detta svårt att hitta de saker som du faktiskt letar efter i garderoben? Då kan du vilja bygga en platsbyggd walk in closet för att skapa lite välbehövlig ordning och reda. Genom att göra detta kan du inte bara få det extra utrymmet som du behöver utan även förenkla påklädningen på morgonen.

Vad är en platsbyggd walk in closet egentligen?

En platsbyggd walk in closet är en personlig förvaringslösning för kläder och accessoarer. Den är särskilt framtagen för att passa just dina personliga behov och preferenser. Denna specialanpassade klädkammare är som ett extra litet rum inuti din bostad med gott om utrymme för alla dina kläder och tillbehör. Där kan du bland annat förvara alla dina olika klädesplagg, skor, hattar etc.

Vilka är fördelarna med denna förvaringslösning?

Fördelarna med att skaffa en platsbyggd walk in closet är:

  • Det utökade förvaringsutrymmet. Genom att platsbygga en specialanpassad förvaringslösning som denna får du ett välbehövligt extra förvaringsutrymme. Därmed kan du enkelt få plats med alla dina plagg, skor och accessoarer på ett och samma ställe. Detta innebär att du slipper ha överbelamrade garderober och byråer med kläder.
  • Den förbättrade hanteringen. Denna lösning gör det också möjligt för dig att förbättra hela hanteringen av kläder och accessoarer. Den möjliggör nämligen att förvara de olika plaggen och accessoarerna på ett mer organiserat och strukturerat sätt. Till exempel kan lösningen innefatta hyllor, hängare, lådor och allt annat som kan tänkas behöva.
  • Att den ökar värdet på din bostad. Faktum är också att en skräddarsydd klädkammare som denna kan öka värdet på din bostad. Detta då denna typ av garderobslösningar är väldigt eftertraktade bland spekulanterna på bostadsmarknaden. Alla vill ha en smart och funktionell klädkammare i bostaden, och om en sådan redan finns på plats från start slipper ju köparen av din bostad att själv bygga en sådan.
  • Att den är stiligare. Det går inte heller att komma ifrån det faktum att denna förvaringslösning för kläder och accessoarer är stilig. Du kan dessutom välja de material och den design som bäst passar din personlig stil.