Vi gillar när vi hittar lite udda nyheter som det rapporteras om och nu det senaste hittade vi en nyhet på nätet, som låter som ett skämt. Dock är det i högsta grad på riktigt! Det handlar om att en man är bortrest, när han kommer hem, så hittar han ett gift par i sin säng!

Detta hände redan i våras och enligt Hallandsposten, så var det en manlig lägenhetsinnehavare som hittade ett okänt par i sitt hem. Mannen hade låtit en väninna vara hemma hos honom medan han själv var bortrest. Dock hade hon själv tagit dit andra personer. Dessa personer var de mannen fann när han kom hem från sin resa. Mannen bad dem att gå, så gick paret in till hans säng o lade sig ner för att sova.

Detta par blev sedan förvånade när de väcktes av polisen. Mannen i detta par, gick utan att bråka, men hans fru ville sova vidare. Hon blev aggressiv och fick lyftas ut.

Kvinnan åtalas nu för hot och våld mot tjänsteman efter att ha slagit och sparkat på, samt uttryckt sig hotfullt mot poliserna dessutom är hon misstänkt för narkotikabrott. Hon var påverkad under händelsen, men minns inget själv. Paret hade tidigare inte varit i denna lägenhet och trodde att personen de festat med kvällen innan var den person som bodde där.

Av detta kan man dra lärdom, låt inte personer du inte litar på till 110 % bo över i din lägenhet eller ens ha tillgång till den när du är borta. Det kan orsaka ännu värre problem än ovan. Det finns de personer som blivit av med sina lägenheter på det viset.